31.12.2019 Peñiscola. Rauhallista eloa ja rantakävelyä

Vuoden viimeisenä päivänä lähdimme kävelylle rannalle Chilin kanssa. Rannalle mentäessä oli kyllä kieltomerkki ’Ei koiria rannalle’, mutta totesimme, että jos ne 20 muutakaan koiraa (ja niiden omistajaa) eivät totelleet käskyä, niin kyllä mekin voidaan sitä rikkoa. Sitä paitsi meillä on koirankakkapussit aina mukana, jos sattuu iskemään kiinteän tavaran lähetys.

Ranta oli mukava. Maisemat hemmottelivat ja Chili nautti rannasta täysin siemauksin. Hän ehkä meni vähän sekaisin hiekasta 😀

Chili poseerasi maiseman äärellä.
Chili ei ainakaan pelkää vettä

Kävelimme melkein linnoitukselle asti ja poikkesimme juomaan oluen ja jonkinmoisen siiderin sukulaisen. Koira oli tietenkin tervetullut terassille ja koiralle oli oma juomakuppikin.

Peñiscolan kapeita katuja

Kävelimme takaisin Camping Edeniin. Olimme ilmeisesti kuluttaneet koirasta patterit, koska hän nukahti kohtalaisen nopeasti.

Hiekan seassa oli todella paljon näkinkenkiä ja muita hylättyjä asuntoja

Valvoimme illalla vuoden vaihtumiseen asti (vaikka vähän tiukkaa teki). Täällä paukuteltiin muutama raketti ja pommi tasan puolilta öin, mutta se siitä. Chili ei juurikaan reagoinut paukkuihin, muutama Buf – Buf kuultiin.

Toivotamme kaikille oikein hyvää uutta vuotta 2020! 😀

Anne ja Juhani… sekä Chili

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s