Grand Canyon, Arizona 24.12.2008

Terveisiä Grand Canyonilta!

Aamu kun valkeni, niin tutkimme Lake Havasun ja totesimme sen sellaiseksi moderniksi villin lännen kaupungiksi. 2 katua, joiden välissä kauppoja ja reunamilla asuntoja. Ja se Lake siina Havasussa oli vähän hätävarjelun liioittelua: se oli vaan pikkaisen leveämpi kohta siinä Coloradojoessa. Mutta olihan siellä aito London Bridge eli silta mikä aikoinaan siirrettiin Lontoosta keskelle erämaata.

London Bridge, Lake Havasu

Jari, voit rauhassa jatkaa sen montun kaivamista, nimittäin Grand Canyon on iso. I mean really big! Saat kaivaa Espoon tyhjäksi ja vieläkään et pääse samoihin mittasuhteisiin. Hotelli on todellakin ihan reunalla, matkaa hotellin ovelta reunalle on 30-40 metriä. Ja täällä on valkea joulu 🙂 Lunta on 20 cm ja pakkasta ilmassa. VAU! Hotelli on muuten vuodelta 1905 ja hyvin viehättävä.

Lumiraja lähestyy
Hotellimme

 

Me lähdetään kohta syömään. Täällähän joulua vietetään vasta 25.12. eli meille huomenna.

Laitetaan kuvia nettiin, kun saadaan sellainen kone milla saa niin tehtyä.

Hyvää joulun jatkoa kaikille! Onks Etelä-Suomessa muuten lunta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s