Las Vegas, Nevada 29.12.2008

Tervehdys taas!

Tarkennus eiliseen hotellin nettihinnoitteluun: netin käyttö olisi maksanut 1 dollarin minuutilta eli 60 dollaria tunnilta. Että silleen. Katteet kohdallaan.

Tänään käytiin vähän shoppailemassa ja nyt illalla käytiin katsomassa standup komiikkaa. Kävi kuten joskus aikaisemminkin: lämmittelijät oli parempia kuin itse pääesiintyjä. Oli ihan kiva käydä katsomassa kuitenkin.

Täällä näkyy talouden taantuma ainakin automainoksissa. TV:ssä noin 40 % mainoksista on automainoksia. Eräs liike lupaa, että kun ostat yhden auton, saat toisen ilmaiseksi. Ei huono diili. Mainoksista sen verran, etta puolen tunnin tv-ohjelmaan saadaan mainiosti mahtumaan 4 mainoskatkoa: eka tulee alkutekstien jälkeen, seuraava 7 minuuttia myähemmin, sitten on ainakin 10 minuuttia ohjelmaa, jonka jalkeen mainoskatko ja vika mainoskatko tulee ohjelman loputtua, mutta niin, etta lopputekstit tulevat mainoskatkon jälkeen. Ei ihme, jos on kärsimätönta väkeä täällä.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä ajelemaan kohti San Franciscoa. Yövymme jossain siinä välissä. Kai sieltä matkalta joku Bates motelli löytyy.

Täytyy myöntää, että koska tämä maa on autoilun ihmemaa, niin parkkiruudut ja parkkipaikat on loistavia. Parkkimaksuja ei yleensä peritä parkkitaloissa ja ruudut on isoja, kun vertaa Sellon parkkiruutuihin. Meidän kolmen hamsterin katumaasturilla on ihan turvallista ajella ruutuihin.

Nyt pitää vielä lähteä katsomaan miltä Bellagion vesisysteemit näyttää.

PS. olemme pelanneet yhteensa 10 dollarilla ja kaikki on havitty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s