19.-21.12.2010 Helsinki, Vuosaari – Travemünde, Saksa

Hello kaikille! Sunnuntaina suuntasimme kohti Vuosaarta normaalien viimehetken valmistelujen jälkeen. Laivamme Finnlady lähti klo 15 kieppeillä ja perillä Saksassa oltiin 21.30 maanantai-iltana. Siihen väliin mahtui illallinen buffetissa, hyvät yöunet, lounas, päikkärit ja illallinen. Aamiainen missattiin, kun olin laittanut kellon soimaan, mutta jossain yön aikana puhelimeni hyppäsi Ruotsin verkkoon ja aikaan, joten saavuimme aamiaiselle 10 min sen jälkeen, kun sen tarjoaminen oli jo loppunut. Selvisimme hengissä kuitenkin… 🙂

Travemündestä päätimme ajaa lähemmäs Kölniä. Satamassa pakkasta oli vajaa 5 astetta, mutta sisämaassa oli kaunis kuutamo ja pakkaslukemat kävivät parhaimmillaan 16,5 asteessa. Täällä on lunta alle 20 cm ja tiet olivat loistavassa kunnossa. Jonoista ei ollut tietoakaan.

Rekkoja täällä on ihan sikana. Yritettiin matkalla turhaan 3:lle huoltoasemalle: huoltoaseman piha oli täynnä rekkoja ja loput jonottivat pääsyä parkkiin moottoritiellä. Vastaan tuli katkeamaton jono rekkoja keskellä yötäkin.

Oltiin viime yö tienvarsi Mäkkärin pihassa (noin 55 km Kölnistä)- me asuntoautoinemme ja n. 20 rekkaa. Nyt olis tarkoitus käydä Kölnissä hakemassa täydennystä Kölsch varastoon ja tutustua vihdoinkin Kölnin joulutoriin, jonka pystytyksen ja pömpelit olemme jo kolmesti nähneet, mutta itse toriin emme ole päässeet tutustumaan kertaakaan.

Ja matka jatkuu…

Updeittaus: Kölnissä ollaan Kommerz hotellin vieressä parkissa. Yritetään saada pissapoika toimimaan, kun siitä on ilmeisesti sulake kärtsännyt, mutta kun ei löydetä oikeata sulaketta. Tai itse asiassa oikeata sulakerasiaa 🙂 Keli on just nippanappa pakkasen puolella ja loska lentää.

Täältä matka jatkuu kohti Mettlachia, jossa on Villeroy&Bochin tehtaanmyymälä…

Anne ja Juhani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s