15.1.2019 Le Barcarèsista Ranskasta Freiburgiin Saksaan

Heräsimme aamulla lokkien ääniin…ja herätyskelloon. Huomasimme matkaparkin olevan aivan meren rannalla. Ei huano! Portilta löytyi myös vessan ja harmaavesien tyhjennys. Vettäkin olisi saanut, mutta ei jaksettu alkaa kaivamaan letkua ja täyttämään säiliötä.

img_0735 1
Matkaparkki näyttää tasaiselta, mutta edellisenä iltana varsinkin nurmikko-osuudet näyttivät kynnöspellolta.
img_0739 1
Matkaparkin vieressä oli pienveneille satama.

Kaasun lisäksi toinen syy ajaa Saksaan asti oli se, että meillä oli ongelmia kytkimen kanssa. Kytkin ei irrottanut kunnolla ja välillä auton joutui sammuttamaan ennen kuin sai ykkösen silmään. Yleensä ykköstä ei juurikaan kannattanut edes yrittää. Korjausasioissa luotamme enemmän saksalaiseen tehokkuuteen kuin ranskalaiseen mentaliteettiin. 😀

 

img_0744 1
Kolari maantiellä. Toi harmaa auto oli ilmeisesti törmännyt tuon kaukana oikealla olevan rekan vasempaan takakulmaan. Syytä emme tiedä, mutta kuljettaja näytti olevan kunnossa, kun seisoi autonsa vieressä ja neuvotteli poliisin kanssa. Tosin hänen autonsa pelkääjän paikka näytti aika pahalta eli oli hyvä, että siinä ei istunut ketään. Rekalla oli vasen takavalo vähän vioittunut.

Katselimme matkan varrelta jotain yöpymispaikkaa, mutta huonolta näytti, joten päätimme ajaa Freiburgiin, jossa tiesimme avoinna olevan matkaparkin (Wohnmobil Stellplatz Freiburg), jossa oli henkilökuntaa paikalla klo 21.00 asti.

Matkan varrella pysähdyimme muutaman kerran tauolle, mutta muuten päivä kului ajaessa. Oli muuten Ranskassa aika kalliita ateriat huoltoasemilla. Hampurilainen ranskalaisilla oli 15 euron kieppeillä ja ateria, jossa jotain lihaa ja ranskalaisia oli 26,90 e. Tehtiin voileivät omista tarpeista ja jatkettiin matkaa…

img_0756 1
Zinalla Facebook kesken… 😀

Saavuimme Freiburgiin ja saimme ostettua matkaparkista kaasupullon ja sen lisäksi saimme suosituksen auton korjauspaikasta seuraavaksi aamuksi.

Ei muuta kuin unten maille.

Anne ja Juhani…sekä Zina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s